Spoštovani

Z veseljem ugotavljam, da lahko svojim strankam ponudim poleg resnično vrhunskih izdelkov tudi svetovanje na podlagi bogatih izkušenj, ki sem jih pridno nabiral v enem najboljših podjetij v Evropi, kjer že 70 let izdelujejo stavbno pohištvo. V podjetju INLES d.d. iz Ribnice v Sloveniji, kjer sem imel čast delati več kot 21 let.


Moja dela v podjetju INLES d.d. so obsegala dela v obdelavi naročil, prodaji in montaži stavbnega pohištva, kjer sem kot komercialist na področju domačega trga delal z individualnimi strankami kakor tudi z gradbenimi podjetji na zahtevnih novozgrajenih in prenovi starih objektov.


Zelo dobro poznam izdelke vseh materialov kakor tudi gradnjo pri nas. Tako vam lahko na pravi način ponudim kompletno uslugo. Skupaj lahko izberemo, za vas naredimo ter kakovostno zmontiramo pravo stavbno pohištvo za vaš dom.


Ponujam vam praktično uporabo vsega znanja v smislu kakovostnega zaključka vseh del in posledično dolgoročno brezhibno uporabo naših izdelkov. Menim, da je kvaliteten zaključek del, krona vsega našega dela.


Sem mnenja, da se učimo celo življenje tako stremim k stalnemu nadgrajevanju. Vsekakor se na terenu pojavljajo vedno nove in različne situacije, za katere pa le na podlagi bogatih izkušenj lahko najdemo pravo rešitev.


Želim delati v vsestransko zadovoljstvo, ter vam ponuditi najboljše.


OKNVROL

Miroslav Bojanić s.p.

oknvrol.net