Prerezi po sistemih

Leseno okna 68 inles

Leseno okno debeline 68mm je preverjen, naraven proizvod, ki v vašem prostoru zagotavlja prijetno klimo in ustvari domač občutek bivanja. Izdelek je primeren za vgradnjo v novozgrajene ali obnovljene objekte. Trije različni dizajni omogočajo, da okno prilagodite slogu svojega objekta.

INO-68
INO-68 Stil-A
INO-68 Stil-B

Leseno okna 80 inles

Leseno okno debeline 80mm je tržno aktualen, naraven proizvod, z dobrimi toplotnimi karakteristikami. Izdelek je primeren za vgradnjo v novozgrajene ali obnovljene objekte, z vgradnjo boljšega toplotno izolativnega stekla pa je primeren tudi za vgradnjo v nizkoenergijske objekte.

INO-80
INO-80 Soft-A
INO-80 Soft-B
INO-80 Stil-A
INO-80 Stil-B

Lesena okna 110/110Plus inles

Leseno okno debeline 110mm je naraven nizkoenergijski proizvod. Masivna debelina lesenega okvirja in krila omogoča odlične toplotne karakteristike izdelka in mu daje konstrukcijsko trdnost in stabilnost. Izdelek je primeren za vgradnjo v novozgrajene ali tudi obnovljene nizkoenergijske objekte, z vgradnjo boljšega toplotno izolativnega stekla pa je primeren tudi za vgradnjo v pasivne objekte.

INO-110
ISO-110
INO-110Plus
ISO-110Plus

Lesena/aluminij okna 80 inles

Les/aluminij okno debeline lesenih profilov 80mm je tržno aktualen, naraven proizvod, z dobrimi toplotnimi karakteristikami. Izdelek je primeren za vgradnjo v novozgrajene ali obnovljene objekte, z vgradnjo boljšega toplotno izolativnega stekla pa je primeren tudi za vgradnjo v nizkoenergijske objekte.

INO-HA80MM
INO-HA80ML
INO-HA80B
INO-HA80
INO-HA80S
INO-HA80F

PVC Okna inles

Proizvodnja stavbnega pohištva iz PVC-ja v našem podjetju poteka že od leta 1996. Že od vsega začetka sodelujemo z renomiranim dobaviteljem PVC profilov podjetjem Schüco iz Nemčije. Avtomatizirana in tehnološko najsodobnejša proizvodnja zagotavlja kakovostno obdelavo in vrhunske izdelke. V svojem programu imamo široko paleto različnih energijsko varčnih okenskih profilov, primernih za vgradnjo v vse vrste objektov, tudi pasivne objekte. Vse naše izdelke iz PVC-ja lahko naročite tudi z aluminijasto oblogo na zunanji strani.

SI82
Living MD
Living AS
CT70 AS
CT70 AS-Rondo
SI82 Alu Inside
SI82 Alu Inside Passiv
CT70 AS Top Alu
CS70 AS Rondo Top Alu

Aluminij Okna inles

Aluminij okno debeline 75 mm s termo členom in toplotno izolativno peno v aluminij profilu. Izdelek se ponaša z odlično konstrukcijsko stabilnostjo, visoko stopnjo varnosti standardnega okovja in dobrimi toplotnimi karakteristikami. Ozek in stabilen profil okvirja in krila omogoča veliko svetlobe v vašem prostoru. Zunanja in notranja stran aluminija sta s termo členom ločena, kar preprečuje toplotni most in prehod mraza in hrupa. Aluminij okno AWS 75.Si+ skoraj ne potrebuje vzdrževanja, saj so prašno lakirane aluminij površine zelo obstojne in odporne na neugodne atmosferske vplive. Še posebej je to okno primerna izbira v kolikor potrebujete večje dimenzije stavbnega pohištva.

AWS 75.SI+